Netwerkze Terug

Visuals navigation

Netwerkze website

Netwerkze – Elke werkdag uw visitekaartje naar een potentiele klant, en daar hoeft u verder helemaal niets voor te doen.

Elke deelnemer kan zijn eigen digitale visitekaartje samenstellen, met pasfoto, bedrijfslogo, omschrijving van de activiteiten en eventueel een speciale aanbieding.

Netwerkze zorgt er vervolgens voor dat dagelijks een mail met een visitekaartje naar een willekeurig andere deelnemer/bedrijf gestuurd wordt. Tegelijkertijd ontvangt elke deelnemer zelf ook per mail een visitekaartje van een ander bedrijf.

Op deze manier, door visitekaartjes uit te wisselen, kan iedere deelnemer eenvoudig zijn netwerk uitbouwen en dat levert potentiele klanten op of mogelijk kan men ook samenwerkingsverbanden aangaan.

Wevolve realiseerde de website compleet, inclusief o.a. login, profielen/visitekaartjes, automatisch versturen van opgemaakte emails/visitekaartjes, kennismakingsperiode, versturen van fakturen, betaalfunctionaliteit via iDEAL, Paypal (en offline) en back-office functionaliteiten voor de beheerder van netwerkze.nl.

Website bekijken: www.netwerkze.nl

Interesse of meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Geplaatst op: 28/12/2009 13:14
Categorie: Werk