Ledenboek Rotary in Nederland Terug

bestellen ledenboek Rotary in Nederland

Ledenboek Rotary in Nederland – On demand, op elk moment te bestellen, drukken en thuisbezorgd.

Voor Rotary in Nederland heeft Wevolve het ledenboek, bestel- en betalingsproces geautomatiseerd. Waar het ledenboek / jaarboek eerder als "traditioneel" drukwerk in 1x, jaarlijks, in een flinke oplage werd besteld, is er nu een on-demand oplossing gerealiseerd.

Via de website van Rotary in Nederland kunnen leden nu zelf hun boek bestellen. Na afrekening via iDEAL wordt het bestelde boek automatisch aangemaakt met de actuele gegevens uit de ledenadministratie (LEAD) en vervolgens naar de drukker gestuurd. De drukker drukt het boek en zorgt voor de bezorging van het ledenboek aan het betreffende lid.

Zoals gezegd, het ledenboek wordt samengesteld met actuele gegevens uit de ledenadministratie en op basis van de selectie van de besteller. Hierbij wordt er automatisch een index achterin toegevoegd zodat leden ook op naam te vinden zijn. Aan het ledengedeelte wordt vervolgens automatische een voor- en nawerk toegevoegd, waarmee extra / vrije informatie aan het ledenboek toegevoegd kan worden, en wordt de cover op maat gemaakt. De bestelling, het complete ledenboek, wordt vervolgens bij de drukker aangeleverd.

Ledenboeken kunnen besteld worden in de varianten Landelijk, District, Regio en Club. De club variant wordt geleverd in een luxere versie waarbij o.a. ook de foto's van de leden van de club zijn opgenomen.

Meer info

Ook op zoek naar mogelijkheden om uw content en/of gegevens uit uw database(s) geautomatiseerd via een drukker, als drukwerk, aan te kunnen bieden? Neem contact met ons op.

Geplaatst op: 02/03/2014 16:16
Categorie: Werk